Fotografie cursussen en projecten

Cursus Zicht op Fotografie

Een unieke cursus fotografie voor de enthousiaste amateur of (beginnend) professional.

Jouw foto's.

Deze cursus draait om jouw foto's (en niet om jouw fototoestel). Doel is het ontwikkelen van je eigen visie en stijl. Tijdens de cursus werk je aan je eigen fotoproject. Elke bijeenkomst neem je nieuwe foto's mee.

Over fotografie

We bespreken wat foto's zijn, hoe fotografie werkt, hoe we met beeld communiceren. Wat denkers over fotografie hebben gezegd. Elke bijeenkomst een korte introductie en discussie.

Bijzondere fotografen

Je gaat het pas zien als je het door hebt. Dat geldt zeker voor fotografie. Daarom bekijken en bespreken we elke les het werk van een of meer fotografen. Fotograferen begint met goed kijken.

Programma

Acht bijeenkomsten om de paar weken. Een persoonlijk foto-project, korte introducties over fotografie en het gezamenlijk bespreken van het werk van bijzondere fotografen. En we bezoeken samen een expositie.

Tijd en locatie

In overleg. We starten met minimaal vijf en maximaal acht deelnemers. De kosten bedragen 295 euro. Er kan een intake vooraf zijn. De locatie is in de studio c.q. galerie in Wapse.

Expositie en/of publicatie

De cursus ronden we af met een expositie en/of een publicatie. Want foto's zijn er om gezien te worden.

De cursus Zicht op Fotografie gaat vooral over (jouw) fotografie. Het is geen fotografeer cursus of, oneerbiedig gezegd, een knoppen cursus. Wil je meer weten of direct inschrijven? Download hier de brochure. En hier het inschrijfformulier. Lees ook de cursusvoorwaarden. Of neem contact op.

.