Fotografie cursussen en projecten

Voor professionele fotografen

Al sinds 2002 werkt Niek van Schie als zelfstandig trainer en adviseur onder de naam nemus. In de combinatie van 20+ jaar ondernemerservaring, 40+ jaar fotografie als hobby en een opleiding aan de fotovakschool ontstond studio.nemus.nl. Een initiatief dat zich richt op allerlei projecten binnen de fotografie. Van cursussen en workshops tot exposities en publicaties.

Workshop voor professionele fotografen

Veel mensen willen van fotografie hun beroep maken. Of willen verder komen in hun professionele activiteiten. Hiervoor heeft studio.nemus een speciale workshop ontwikkeld: Strategie voor de creatieve professional. De workshop is opgezet rond het veel gebruikte business model canvas. Vanuit deze bedrijfskundige basis maken we de vertaling voor jouw creatieve beroepspraktijk. Aanvullend op deze benadering analyseren we motiverende factoren. Deze zijn vaak bepalend voor de strategie van creatieve mensen.

Advies

Met meer dan 25 jaar werkervaring als consultant en bedrijfskundige kan Niek van Schie u een stap verder brengen in marketing en bedrijfsvoering. Neem contact om eens verder te praten. En wellicht kunnen we wat voor elkaar betekenen.