Fotografie cursussen en projecten

Voor fotograferende professionals

Fotograferen is communiceren. De laatste 15 jaar is er veel veranderd in de fotografie en beeldverwerking. Waar het voorheen een apart vak was, maakt nu iedereen foto's. De techniek maakt het mogelijk. Onze maatschappij gebruikt steeds meer beeld als onderdeel van communicatie. Speciaal voor professionals die in hun werk fotograferen heeft studio.nemus.nl een modulaire cursus ontwikkeld. Deze cursus is gericht op het doeltrefend inzetten van fotografie in verslagen, presentaties, rapportages, sociale media en websites. Want schrijven heb je geleerd op school. Maar fotograferen?

Maatwerk. De cursus Fotograferen is communiceren is maatwerk. In overleg bepalen we het programma met onderwerpen en oefeningen. De cursus kan een halve, hele of zelfs meerdere dagen omvatten. Helemaal afhankelijk van uw wensen en doelen. In de training kunnen de volgende onderwerpen aan bod komen:

Daarnaast zijn er veel andere aspecten aan het proces van fotograferen waar we aandacht aan kunnen besteden. Voorbeelden hiervan zijn:

Meer weten? Neem dan contact op, de gegevens staan hieronder.